Back to Top
 
 
 

Софтуерен пакет MaxGo

MaxGo Suite съдържа безплатни софтуерни решения и приложения за персонализирана настройка, внедряване, управление и добавяне на полезни функции към преносимите Android устройства на Handheld.

 

MaxGo Manager

maxgo manager feature x6 white
 

MaxGo Manager е уеб-базирано интелигентно решение за управление на мобилни устройства, което позволява на потребителите да организират устройства в групи, да задават уникални конфигурации на групи, да споделят акаунти с други потребители, да персонализират потребителски разрешения, да добавят и премахват приложения, да получават полезна информация за устройства Handheld с Android и много повече:

  • MaxGo Manager е безплатно софтуерно решение, което позволява на потребителите на Handheld устройства с Android лесно да конфигурират, управляват и поддържат всички свои устройства, независимо от броя на устройствата.
  • MaxGo Manager предоставя лесен и рационализиран начин за потребителите да изтеглят и инсталират приложения, да актуализират операционни системи, да променят системните и клиентските настройки, да изпълняват скриптове за инсталиране и други.
  • MaxGo Manager може да показва диаграми на ниво на батерията, ниво на зареждане, температура на процесора, наличие на сигнал сигнал и сила на сигнала. Потребителите могат също да изчистят данните на определено приложени или да го спрат ако се налага, както и да изтрият или напълно изчистят данните на устройството.

 

MaxGo Staging

maxgo staging feature x6 white

MaxGo Staging е уеб-базирано решение, което позволява на клиентите да задават и прилагат конфигурации чрез лесна за използване онлайн платформа.

 

MaxGo Kiosk Home App

kioskhome icon 512 white
Потребителите, които искат да ограничат използването на устройство до конкретни приложения, могат да използват персонализирани настройки чрез приложение MaxGo Kiosk, за да гарантират, че устройствата се използват само по предназначение. То да ва възможност за ограничаване на системния достъп, блокиране или разрешаване на отделни приложения и др.

 

MaxGo Kiosk Browser App

kioskbrowser icon 512 white

Поддържайте използването на устройството целенасочено, безопасно и точно с приложение MaxGo KioskBrowser - адаптивно браузърно решение, базирано на Chrome, с режим Kiosk, което ограничава използването на устройството до оторизирани уебсайтове и функции.

 

MaxGo Tag Writer App

tag writter
Това приложение позволява създаване NFC таг за масово конфигуриране на всяко Handheld устройство с едно действие.

Този инструмент може да се използва с баркодове или raw / bin файл, генериран от MaxGo Staging.

 

MaxGo Keyboard Toggle App

keyboard toggle icon 512 white

В някои случаи клавиатурата на Android може да пречи на Ващите приложения. Ако просто имате нужда от бърз начин да деактивирате или да отворите клавиатурата навсякъде, това е правилният инструмент за това.

 

Още приложения...