Back to Top
 
 
 

Нашата компания извършва системна интеграция и разработка на софтуерни приложения, специализирани контролери, фърмуер и системи базирани на смарт карти и баркод.

Ние предлагаме богат избор от устойчиви мобилни компютри на Handheld, включително PDA, джобни устройства и смартфони създадени да издържат в неблагоприятна среда и при груби индустриални условия.

Устойчивите таблети на Handheld са не само здрави мобилни компютри с IP65, но и цялостни мобилни решения за работа на открито и в промишлени условия.

previous arrow
next arrow
Slider

antima chip

 "Антима" ООД е създадена през 2005 г. със седалище в гр.София. Основна дейност на фирмата е проектирането на програмни решения, специализирани контролери и системи базирани на бар-код и смарт карти.

Нашата фирма доставя устойчива мобилна апаратура и пълни мобилни решения за дейности в сфери като транспорт, логистика, лесовъдство, геодезия, строителство, поддръжка и военни приложения. Повече информация за предлагaните устройства може да намерите в секция Продукти.

"Антима" ООД е сертфицирана по стандарт ISO 9001:2015 и работи непрекъснато за подобрение на качеството на своите продукти. Декларация от висшето ръковоството на "Антима" ООД.

authorized reseller handheld"Антима" ООД е оторизиран дистрибутор на Handheld Europe AB и предлага богат избор от устийчиви компютри, включително PDA, ръчни и корпоративни смартфони и таблети.

Тези здрави джобни устройства са създадени, за да издържат в тежка среда и груба индустриална обстановка. Повече информация за предлагaните устройства може да намерите в секция Продукти.