Back to Top
 
 
 

Нашата компания извършва системна интеграция и разработка на софтуерни приложения, специализирани контролери, фърмуер и системи базирани на смарт карти и баркод.

Ние предлагаме богат избор от устойчиви мобилни компютри на Handheld, включително PDA, джобни устройства и смартфони създадени да издържат в неблагоприятна среда и при груби индустриални условия.

Устойчивите таблети на Handheld са не само здрави мобилни компютри с IP65, но и цялостни мобилни решения за работа на открито и в промишлени условия.

previous arrow
next arrow
Slider

antima chip

 "Антима" ООД е създадена през 2005 г. със седалище в гр.София. Основна дейност на фирмата е проектирането на програмни решения, специализирани контролери и системи базирани на бар-код и смарт карти.

Нашата фирма доставя устойчива мобилна апаратура и пълни мобилни решения за дейности в сфери като транспорт, логистика, лесовъдство, геодезия, строителство, поддръжка и военни приложения. Повече информация за предлагaните устройства може да намерите в секция Продукти.

"Антима" ООД е сертфицирана по стандарт ISO 9001:2015 и работи непрекъснато за подобрение на качеството на своите продукти. Декларация от висшето ръковоството на "Антима" ООД.

 

logo handheld

"Антима" ООД е оторизиран дистрибутор и сервиз на Handheld Europe AB.

Handheld Europe AB е производител на устойчиви мобилни компютри, включително промишлени таблети и PDA. Handheld е една от най-бързо развиващите се компании в сектора. Седалището на Handheld е в град Лидшьопинг в Швеция, а също така имат филиали във Финландия, САЩ, Обединеното кралство, Германия, Швейцария, Италия, Холандия и в Австралия.

 

logo arcontia

"Антима" ООД е единствен директен дистрибутор и оторизиран сервизен център за територията на България на LECIP ARCONTIA AB.

LECIP ARCONTIA AB е производител на валидатор LV-700, който е сертифициран по стандарт EMV Level 2 и на четци за смарт карти ARC2300 и ARC1300.